Zobrazeno 1 - 10
of 331
pro vyhledávání: '"Pine pollen"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 17, Pp 154-164 (2024)
The changes in color, taste, aroma, and quality of pine pollen vinegar during fermentation were evaluated in terms of bioactive ingredients, antioxidant capacity, color difference, electronic tongue analysis, free amino acids, organic acids, volatile
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ff287fa21aa4921b26f9452d8fe6a64
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 6, Pp 105-112 (2024)
In this study, the contents of total sugars, crude polysaccharides, total phenols and total flavonoids in the aqueous and ethanol extracts of pine pollen, the large molecules isolated from the aqueous extract (> 5 kDa), and the small molecules isolat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/640eb91317364adfbd9956f5841b6a78
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 19, p 3183 (2024)
This study was to investigate the effects of the polysaccharides (PPM60−III) and sulfated polysaccharides (SPPM60−III) of pine pollen on the Th17/Treg balance, inflammatory cytokines, intestinal microbiota, and metabolite distribution in 3% DSS d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c24a2f71aef7417f878e52acd817eb31
Autor:
Zhiyong Hu, Sixin Chen, Tala Shi, Zhaoju Dong, Mei Cheng, Ning Li, Huijuan Zhao, Haibo Zhu, Chunlei Han, Lanlan Xu
Publikováno v:
Frontiers in Molecular Biosciences, Vol 10 (2023)
Introduction: Cadmium (Cd) is a hazardous environmental pollutant present in soil, water, and food. Accumulation of Cd in organisms can cause systematic injury and damage to the kidney. The Masson pine pollen aqueous extract (MPPAE) has attracted inc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f92ef2dc10224804b0861526b2031404
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 5, Pp 53-59 (2023)
The nutritional composition and dietary fiber content of pine pollen fiber, oat fiber, and pine pollen-oat fiber products and their physicochemical properties, and correlation were analyzed to investigate the effects of pine pollen (compound) fiber c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1130a7a79bae49f085ffe6de7b58ab1d
Autor:
Md. Abdul Aziz, Mst. Momtaz Mostary, Israt Jahan Sume, Md. Helal Uddin, Mohd Golam Quader Khan, Md. Samsul Alam, M. Sadiqul Islam
Publikováno v:
Aquaculture, Fish and Fisheries, Vol 2, Iss 5, Pp 375-383 (2022)
Abstract Synthetic sex steroids are widely used to produce all‐male stocks in Nile tilapia (Oreochromis niloticus). However, there is a growing concern about the use of synthetic steroid hormones in fish as food. We investigated the efficacy of a n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/166f3cc7d0eb48f4b69a6d8c920cf243
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Magdalena M. Pawlik, Dariusz Ficek
Publikováno v:
Oceanologia, Vol 64, Iss 2, Pp 233-243 (2022)
Each spring, pine pollen coats considerable expanses of Baltic Sea surface waters. Measurements have shown that there are areas where its concentrations in this surface layer are so high that they are the dominant constituent of the suspended particu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/722a0cbdce8844a59a4a09803fede1ac