Zobrazeno 1 - 10
of 215
pro vyhledávání: '"Piñero, G."'
This paper presents an acoustic echo canceler based on a U-Net convolutional neural network for single-talk and double-talk scenarios. U-Net networks have previously been used in the audio processing area for source separation problems because of the
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2109.09686
Autor:
Godoy, D.A. *, Videtta, W., Santa Cruz, R., Silva, X., Aguilera-Rodríguez, S., Carreño-Rodríguez, J.N., Ciccioli, F., Piñero, G., Ciro, J.D., da Re-Gutiérrez, S., Domeniconi, G., Fischer, D., Hernández, O., Lacerda-Gallardo, Á., Mejía, J., Panhke, P., Romero, C., Lora, F.S., Soler-Morejón, C., Sufan, J.L., Montes, J.M., Fuenzalida, L.C., Parahnos, J.L., Jibaja, M.
Publikováno v:
In Medicina Intensiva (English Edition) November 2020 44(8):500-508
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Neurología (English Edition) June 2016 31(5):332-343
Publikováno v:
In Neurología June 2016 31(5):332-343
Publikováno v:
In Signal Processing February 2015 107:82-95
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Evelin Rojas V., Emiro Valbuena C., Gabriel Torres F., Aiza García de H., María Piñero G., Luz Mila Galindo A
Publikováno v:
Revista Científica, Vol 19, Iss 3 (2009)
 Durante la elaboración del queso, la -k-caseína es hidrolizada por la renina (Quimosina E.C.3.4.23.4) en el enlace peptídico Fen105-Met106 generando dos fracciones: la para-k-caseína y el glicomacropéptido (GMP) que se libera al lactosuero. E
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ded2f876d3594b0a95e12b9842343cb7