Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Pin, Kar Yong"'
Publikováno v:
In Journal of Bioresources and Bioproducts November 2021 6(4):350-358
Publikováno v:
Journal of Engineering Science and Technology, Vol 13, Iss 11, Pp 3659-3676 (2018)
The aim of this experiment is to study the phytochemical content of Malaysian fruit (Myristica fragrans), commonly known as nutmeg. This study also includes the optimization of extraction conditions for both soxhlet and ultrasonic extraction to yield
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6bc6a057e9d4f8581220f669d0003f5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Looi, Mee Lee, Wong, Alwyn Khai Howe, Gnapragasan, Shelly Anne, Japri, Anis Zafirah, Rajedadram, Aiysvariyah, Pin, Kar Yong
Publikováno v:
Journal of Zhejiang University: Science B; Sep2020, Vol. 21 Issue 9, p745-748, 4p
Autor:
Soh Sin Yee, Pin Kar Yong, Ir Thomas Choong She Yaw, Luqman Chuah Abdullah, Mohd Farhan B. Abdul Razak, Zamree Md. Shah
Publikováno v:
Journal of Applied Sciences. 12:1207-1210
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.