Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"Pimenta Barros, P."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pedro Fernandes Paes Pinto Rocha, Laura Vauche, Patricia Pimenta-Barros, Simon Ruel, René Escoffier, Julien Buckley
Publikováno v:
Energies, Vol 16, Iss 7, p 2978 (2023)
For high electron mobility transistors (HEMTs) power transistors based on AlGaN/GaN heterojunction, p-GaN gate has been the gate topology commonly used to deplete the two dimensional electron gas (2-DEG) and achieve a normally-OFF behavior. But fully
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/970ddd43b794417cad17a8bc49e6528d
Autor:
Florian Rigaud-Minet, Christophe Raynaud, Julien Buckley, Matthew Charles, Patricia Pimenta-Barros, Romain Gwoziecki, Charlotte Gillot, Véronique Sousa, Hervé Morel, Dominique Planson
Publikováno v:
Energies, Vol 16, Iss 2, p 599 (2023)
Many kinds of defects are present in AlGaN/GaN-on-Si based power electronics devices. Their identification is the first step to understand and improve device performance. Electron traps are investigated in AlGaN/GaN-on-Si power diodes using deep leve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab8b91208a9f4961804050c127c94416
Autor:
Mastari, M., Charles, M., Pimenta-Barros, P., Argoud, M., Tiron, R., Papon, A.M., Landru, D., Kim, Y., Kononchuck, O., Hartmann, J.M.
Publikováno v:
In Journal of Crystal Growth 1 December 2019 527
Autor:
Ana Paula Peters, Lindamir Tomczak Tullio, Rafael Francisco de Lima, Carlos Brian Oliveira de Carvalho, Zilmar Meireles Pimenta Barros, Eunice Fraga Neta, Cátia Nara Tobaldini Frizon, Suelen Ávila, Patrícia Moreira Azoubel, Mônica de Caldas Rosa dos Anjos, Sila Mary Rodrigues Ferreira
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 24 (2021)
Abstract Red beet (or beetroot) is highly nutritious and can be preserved by drying, in order to avoid wastage, to take advantage of crop surpluses, and to add value during the off-season. The objective of this study was to evaluate the effects of os
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/222d6cb5e6c04073a093178bf8d59bc5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.