Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Pimenta, Carlos José"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marques, Aline Prudente, Rocha, Larissa de Oliveira Ferreira, Gomes, Maria Emília de Sousa, Pimenta, Carlos José
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 12; e4491210660
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 12; e4491210660
Research, Society and Development; v. 9 n. 12; e4491210660
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 12; e4491210660
Research, Society and Development; v. 9 n. 12; e4491210660
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
This work was carried out with the objective of optimizing a formulation and verifying the effect of the storage time on the quality characteristics of the fermented milk beverage with coffee and probiotic microorganisms. A complete factorial 23 was
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::e892ce90162e0ef7069812dda8e59517
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/10660
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/10660
Autor:
Teixeira, Jacyara Thaís, Albergaria, Francielly Corrêa, Schiassi, Maria Cecília Evangelista Vasconcelos, Lago, Amanda Maria Teixeira, Oliveira, Roseane Maria Evangelista, Pimenta, Carlos José, Gomes, Maria Emília de Sousa
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 11; e2709119837
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e2709119837
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e2709119837
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e2709119837
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e2709119837
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The extraction of oil by-products from tilapia processing has been a very interesting way of using solid waste, due to its potential benefits to human health. In this sense, the aim of this study was to extract and refine the Nilotic tilapia oil (Ore
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::9961d524c7b5bc8c89ad4678d8cd8d2b
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/9837
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/9837
Autor:
Bueno, Tainah Morais, Schiassi , Maria Cecília Evangelista Vasconcelos, Carvalho, Gabriel Ribeiro, Queiroz, Fabiana, Pimenta, Carlos José
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 11; e2679119860
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e2679119860
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e2679119860
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 11; e2679119860
Research, Society and Development; v. 9 n. 11; e2679119860
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Milk is a food that has unique and essential properties for the human diet. Its processing can increase the range of products offered on the market, decrease costs and facilitate transportation and storage, and can also increase service life. Milk pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::7a6581241ae88257fc522b2189380ffb
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/9860
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/9860
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.