Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Pillai, P. Shalini"'
Autor:
Pillai, P. Shalini1 shalini.pillai@kau.in, Radhakrishnan, N. V.1
Publikováno v:
Indian Journal of Agricultural Research. Jun2024, Vol. 58 Issue 3, p450-455. 6p.
Autor:
Reddy, Dhimmagudi Ramamohan1, Pillai, P. Shalini1 shalinipillaivellayani@gmail.com, John, Jacob2, Sajeena, A.2, Aswathy, J. C.1
Publikováno v:
Legume Research: An International Journal. Sep2023, Vol. 46 Issue 9, p1211-1215. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Horticulture; Jan-Apr2024, Vol. 26 Issue 1, p90-94, 5p
Autor:
Mani, Koya Madhuri, Ameena, M., Johnson, Joy Michel, Anith, K.N., Pillai, P. Shalini, John, Jacob, Beena, R.
Publikováno v:
In Rhizosphere December 2023 28
Publikováno v:
Agricultural Reviews; Sep2023, Vol. 44 Issue 3, p385-388, 4p
Publikováno v:
Journal of Applied Horticulture; 2023, Vol. 25 Issue 2, p184-187, 4p
Publikováno v:
Journal of Crop & Weed; Apr2023, Vol. 19 Issue 1, p271-275, 5p
Autor:
R.K. Krishnasree, Raj K. Sheeja, Pillai P. Shalini, G.V. Kavitha, D. Jacob, K. Prathapan, Seethal Rose Chacko
Publikováno v:
Agricultural Science Digest - A Research Journal.
Background: Legumes are one of the major sources of dietary proteins for the people of India and is an inevitable component of vegetarians’ diet. Among them cowpea pods and seeds are rich source of protein and accrue delicacy in cuisines. Adequate
Autor:
Chacko, Seethal Rose, Raj, Sheeja K., Pillai, P. Shalini, Jacob, D., Lakshmi, P. R. Geetha, Radhakrishnan, N. V., Krishnasree, R. K.
Publikováno v:
Agricultural Science Digest; Oct2022, Vol. 42 Issue 5, p568-573, 6p