Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Pigozzi, Mariana Teixeira"'
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 5/6/2018, p1-7. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pigozzi, Mariana Teixeira
Publikováno v:
LOCUS Repositório Institucional da UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Universidade Federal de Viçosa (UFV)
instacron:UFV
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior As frutas são produtos agrícolas altamente perecíveis, possuindo uma baixa vida útil, pois constituem um tecido vivo, submetido a constantes mudanças, tanto na fase de produção, q
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::6103e8cf40c75b55c4f6a73132147b50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.