Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Pigott, S."'
Autor:
Pigott, C. D., Pigott, S.
Publikováno v:
Journal of Ecology, 1993 Sep 01. 81(3), 557-566.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/2261534
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Medical Journal (Clinical Research Edition), 1985 Aug . 291(6494), 547-547.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/29520363
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Whitton, C., Nicholson, S.K., Roberts, C., Prynne, C.J., Pot, G.K., Olson, A., Fitt, E., Cole, D., Teucher, B., Bates, B., Henderson, H., Pigott, S., Deverill, C., Swan, G., Stephen, AM
Publikováno v:
Whitton, C, Nicholson, S K, Roberts, C, Prynne, C J, Pot, G K, Olson, A, Fitt, E, Cole, D, Teucher, B, Bates, B, Henderson, H, Pigott, S, Deverill, C, Swan, G & Stephen, AM 2011, ' National Diet and Nutrition Survey: fat and fatty acid intake from the first year of the rolling programme and comparison with previous surveys ', British Journal of Nutrition, vol. 106, no. 12, pp. 1899-1914 . https://doi.org/10.1017/S0007114511002340
British Journal of Nutrition, 106(12), 1899-1914. Cambridge University Press
British Journal of Nutrition, 106(12), 1899-1914. Cambridge University Press
The National Diet and Nutrition Survey (NDNS) is a cross-sectional survey designed to gather data representative of the UK population on food consumption, nutrient intakes and nutritional status. The objectives of the present paper were to identify a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::b99d10b5b614c3f4465a4ea216933019
https://research.vu.nl/en/publications/9829db5b-d6b1-4e6b-9bbb-fbcb59be3bf6
https://research.vu.nl/en/publications/9829db5b-d6b1-4e6b-9bbb-fbcb59be3bf6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pot GK, Prynne CJ, Roberts C, Olson A, Nicholson SK, Whitton C, Teucher B, Bates B, Henderson H, Pigott S, Swan G, Stephen AM
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; 2012, Vol. 107 Issue 3, p405-415, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.