Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Pignone V"'
Autor:
Dall'Asta, Margherita, Rosi, A., Angelino, D., Pellegrini, N., Martini, D., Nucci, D., Paolella, G., Ruggiero, E., Pignone, V., Moccia, S., Spagnuolo, C., Dello Russo, M.
Publikováno v:
Public Health Nutr
Objective:The present study aimed at surveying the nutritional quality of prepacked biscuits and sweet snacks sold on the Italian market, and at identifying whether the product type and other information reported on the pack could discriminate the ov
Autor:
Angelino, D., Del Bo', C., Pellegrini, N., Martini, D., Dall'Asta, Margherita, Dello Russo, M., Nucci, D., Moccia, S., Paolella, G., Pignone, V., Rosi, A., Ruggiero, E., Spagnuolo, C., Vici, G.
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 8 (2021)
Frontiers in Nutrition
Frontiers in Nutrition
The packaged foods sold in food stores may be “private-label” products (PL), when branded by the supermarket, and “branded” products (BR). PL products are generally cheaper than the BR counterparts, and this can be perceived as a sign of gene
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Angelino, D., Rosi, A., Dall'Asta, M., Pellegrini, N., Martini, D, Dello Russo, M, Moccia, S, Nucci, D, Paolella, G, Pignone, V, Ruggiero, E, Spagnuolo, C
Publikováno v:
Nutrients, Vol 11, Iss 11, p 2827 (2019)
Nutrients
Nutrients 11 (2019). doi:10.3390/nu11112827
info:cnr-pdr/source/autori:Angelino D.; Rosi A.; Dall'asta M.; Pellegrini N.; Martini D./titolo:Evaluation of the nutritional quality of breakfast cereals sold on the italian market: The food labelling of italian products (flip) study/doi:10.3390%2Fnu11112827/rivista:Nutrients/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:11
Volume 11
Issue 11
Nutrients
Nutrients 11 (2019). doi:10.3390/nu11112827
info:cnr-pdr/source/autori:Angelino D.; Rosi A.; Dall'asta M.; Pellegrini N.; Martini D./titolo:Evaluation of the nutritional quality of breakfast cereals sold on the italian market: The food labelling of italian products (flip) study/doi:10.3390%2Fnu11112827/rivista:Nutrients/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:11
Volume 11
Issue 11
Breakfast cereals are present on the market as different types and, in general, are one of the food categories in which voluntary information, such as nutrition or health claims (NHC) or gluten free (GF) declarations, have the largest distribution. T
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b45edd45f7c04a3764568293a3e6522a
http://hdl.handle.net/11386/4752123
http://hdl.handle.net/11386/4752123
Publikováno v:
Translational Animal Science; Apr2021, Vol. 5 Issue 2, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.