Zobrazeno 1 - 10
of 118
pro vyhledávání: '"Pig tissues"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biosensors, Vol 11, Iss 7, p 235 (2021)
The presence of high concentrations of copper (Cu) residues in pork is highly concerning and therefore, this study was designed to develop a high-throughput immunoassay for the detection of such residues in edible pork tissues. The Cu content in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3d11a3f991f414e8d7c33841dd4fd23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
王丹丹(Dandan Wang)
RNA-seq data of five tissues, including muscle, lung, spleen, lymph and tonsil tissues. 2. ChIP-seq data of Chinese Bama pig liver and muscle using anti-ZBED6 antibody.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::ff9286490559016f8b10522c50d7368b
Autor:
Gaud Dervilly-Pinel, Eric Royer, Claude Chafey, Julien Parinet, Erwan Engel, Laurent Noël, Thierry Guérin, Brice Minvielle, Maïlie Saint-Hilaire
Publikováno v:
Meat Science
Meat Science, Elsevier, 2018, 141, pp.28-35. ⟨10.1016/j.meatsci.2018.02.008⟩
Meat Science, Elsevier, 2018, 141, pp.28-35. ⟨10.1016/j.meatsci.2018.02.008⟩
International audience; This study assesses the impact of the farming system on the levels of copper, zinc, arsenic, cadmium, lead and mercury in pig tissues from three types of production (Organic (n = 28), Label Rouge (n = 12) and Conventional (n =
Publikováno v:
Biosensors
Volume 11
Issue 7
Biosensors, Vol 11, Iss 235, p 235 (2021)
Volume 11
Issue 7
Biosensors, Vol 11, Iss 235, p 235 (2021)
The presence of high concentrations of copper (Cu) residues in pork is highly concerning and therefore, this study was designed to develop a high-throughput immunoassay for the detection of such residues in edible pork tissues. The Cu content in the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.