Zobrazeno 1 - 10
of 1 801
pro vyhledávání: '"Pig slaughterhouse"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2023 56
Autor:
Sui, Lichang, Yi, Zhengkai, Xiao, Xingning, Ma, Jiele, Huang, Haoqi, Xu, Chenggang, Wang, Wen, Qu, Xiaoyun
Publikováno v:
In LWT 15 September 2023 187
Publikováno v:
International Journal of Occupational Safety and Health, Vol 14, Iss 1 (2024)
Introduction: Work-related musculoskeletal disorders (WMSDs) are a significant health concern among workers, especially in the meat processing industry. Their impacts have been well documented and reported on numerous occasions. The study aimed to de
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e3cdd4d9bfed468290233ce906a3ae67
Autor:
Andoni, Egon1 (AUTHOR), Cocoli, Sonila1 (AUTHOR), Miraglia, Dino2 (AUTHOR) dino.miraglia@unipg.it, Balzaretti, Claudia M.3 (AUTHOR), Brecchia, Gabriele3 (AUTHOR), Bijo, Bizena1 (AUTHOR), Menchetti, Laura4 (AUTHOR), Musa, Laura2 (AUTHOR), Curone, Giulio3 (AUTHOR), Agradi, Stella3 (AUTHOR), Kumbe, Ilirian1 (AUTHOR), Zalla, Pellumb1 (AUTHOR), Gjoni, Edison5 (AUTHOR), Bixheku, Xhilola6 (AUTHOR), Castrica, Marta3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Mar2023, Vol. 13 Issue 6, p1032. 14p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Quan Li, Jian Yin, Zheng Li, Zewei Li, Yuanzhao Du, Weiwei Guo, Matthew Bellefleur, Shifeng Wang, Huoying Shi
Publikováno v:
AMB Express, Vol 9, Iss 1, Pp 1-12 (2019)
Abstract Salmonella is an important food-borne pathogen associated with public health and high economic losses. To investigate the prevalence and the characteristics of Salmonella in a pig slaughterhouse in Yangzhou, a total of 80 Salmonella isolates
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b65d320cd304395823928547b7cd018
Autor:
Johanna Medrano-Barboza, Kevin Herrera-Rengifo, Alberto Aguirre-Bravo, José Rubén Ramírez-Iglesias, Rosalía Rodríguez, Victoria Morales
Publikováno v:
Water, Vol 14, Iss 19, p 3016 (2022)
Microalgae are photosynthetic microorganisms with high lipid content, capable of degrading nutrients from wastewater. In this research, two strains of microalgae, Scenedesmus sp. and Chlorella vulgaris were cultivated in sterilized pig slaughterhouse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/942ecb709fbd44bca50905e772da39e5