Zobrazeno 1 - 10
of 1 255
pro vyhledávání: '"Pig skin"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 20, Pp 42-48 (2024)
In order to improve the quality and nutritional value of yogurt and evaluate the effect of Lactobacillus on the quality of pig skin hydrolyzed collagen yogurt, milk and pig skin hydrolyzed collagen were used as raw materials, and Lactobacillus planta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d71104f82144496c888063803c2d9f55
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carmina Ortega-Sánchez, Mario Pérez-Díaz, Yaaziel Melgarejo-Ramírez, Mario Chopin-Doroteo, Phaedra Silva-Bermudez, Valentín Martínez-López, Noé Zacaula-Juárez, Yessica Zamudio-Cuevas, Carmen Hernández-Valencia, Luis Esaú López-Jácome, Alberto Carlos-Martínez, Naxieli Reyes-Medina, Luis Tamez-Pedroza, María Esther Martínez-Pardo, María de Lourdes Reyes-Frías, Hugo Lecona, Isabel Baeza, Fidel Martinez-Gutierrez, Erik Márquez-Gutiérrez, Gabriel Martínez-Castañon, Roberto Sánchez-Sánchez
Publikováno v:
Pharmaceutics, Vol 15, Iss 8, p 2105 (2023)
Radiosterilized pig skin (RPS) has been used as a dressing for burns since the 1980s. Its similarity to human skin in terms of the extracellular matrix (ECM) allows the attachment of mesenchymal stem cells, making it ideal as a scaffold to create cel
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d053e7fb29442ee84d1add66159ad1a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rui Dias Costa, Vanessa Silva, Ana Leite, Margarida Saraiva, Teresa Teixeira Lopes, Patrícia Themudo, Joana Campos, Madalena Vieira-Pinto
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 15, p 2910 (2023)
To provide meat safety and consumer protection, appropriate hygiene control measures at an abattoir are required. This study aimed to evaluate the influence of visual fecal contamination level (VFCL) and lairage time (LT) on pig skin (PS) and externa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e6f7360dd3ae4bbca921009e4c1da4e3
Publikováno v:
Food Science of Animal Products, Vol 1, Iss 2, p 9240020 (2023)
The dynamic changes of key volatile compounds and water distribution in the pig skin jelly with different NaCl addition (0.0%, 0.5%, 1.0%, 2.0%, and 4.0%) were identified and analyzed. A total of 28 volatile compounds were identified in all samples o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b709cd26639434ebb7906fa9728d6b4
Autor:
Rodrigo José Lupatini Nogueira, Richard Michael Grazul, Ademar Alves Da Silva Filho, Jorge Willian Leandro Nascimento
Publikováno v:
Brazilian Journal of Pharmaceutical Sciences, Vol 58 (2022)
Abstract The administration of medications on the skin through transcutaneous routes is a practice that has been used by mankind for millennia. Some studies have been reporting the use of terpenes and natural oils rich in terpenes as an enhancer of c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d36b1c5058543769a5276b600bb51b6
Autor:
Baumbach, Christina-Marie, Rückner, Antje, Partusch, Lena, Engel, Eric, Schrödl, Wieland, Michler, Jule Kristin
Skin infections by keratinophilic fungi are commonly referred to as dermatophytosis and represent a major health burden worldwide. Although patient numbers are on the rise, data on virulence factors, their function and kinetics are scarce. We employe
Externí odkaz:
https://ul.qucosa.de/id/qucosa%3A85267
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A85267/attachment/ATT-0/
https://ul.qucosa.de/api/qucosa%3A85267/attachment/ATT-0/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.