Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Pig duodenum"'
Autor:
B. Miralles, J. Sanchón, L. Sánchez-Rivera, D. Martínez-Maqueda, Y. Le Gouar, D. Dupont, L. Amigo, I. Recio
Publikováno v:
Data in Brief, Vol 38, Iss , Pp 107326- (2021)
The data in this article are related to the research publication “Digestion of micellar casein in duodenum cannulated pigs. Correlation between in vitro simulated gastric digestion and in vivo data” (Miralles et al., Food Chemistry, 2021, 343, 12
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ec7d0766aec4838915b32feb6daa22b
Autor:
Beatriz Miralles, Javier Sanchón, Lourdes Amigo, Isidra Recio, Laura Sánchez-Rivera, Y. Le Gouar, Daniel Martínez-Maqueda, Didier Dupont
Publikováno v:
Data in Brief
Data in Brief, Elsevier, 2021, 38, pp.107326. ⟨10.1016/j.dib.2021.107326⟩
Data in Brief, Vol 38, Iss, Pp 107326-(2021)
Data in Brief, Elsevier, 2021, 38, pp.107326. ⟨10.1016/j.dib.2021.107326⟩
Data in Brief, Vol 38, Iss, Pp 107326-(2021)
International audience; The data in this article are related to the research publication “Digestion of micellar casein in duodenum cannulated pigs. Correlation between in vitro simulated gastric digestion and in vivo data” (Miralles et al., Food
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7db1d4dd627676f4ee7c78b5bfe3fe39
https://hal.inrae.fr/hal-03438969/document
https://hal.inrae.fr/hal-03438969/document
Autor:
Miralles, B., Sanchón, J., Sánchez-Rivera, L., Martínez-Maqueda, D., Le Gouar, Y., Dupont, Didier, Amigo, L., Recio, I.
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2021, 343, pp.128424. ⟨10.1016/j.foodchem.2020.128424⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2021, 343, pp.128424. ⟨10.1016/j.foodchem.2020.128424⟩
International audience; Correlation and validation of the results of simulated gastrointestinal digestion of food compounds towards in vivo data is essential. The objective of this work was to monitor the digestion of milk micellar casein in the porc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::fe5efc55b3f669ab47b4f2c187e90f73
https://hal.inrae.fr/hal-03279044
https://hal.inrae.fr/hal-03279044
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 51, Iss 1, Pp 38-42 (2018)
Cereals and cereals-based products are frequently contaminated with ochratoxin A (OTA) and aristolochic acid (AA). The aim of this study was to compare the effect of OTA and AA on oxidative stress and inflammation in the swine intestine as major orga
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.