Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Pietta, Ester"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
PIETTA, ESTER
Enterococcus faecium è un componente fondamentale del microbiota di diversi alimenti fermentati quali formaggi e salumi e viene spesso isolato in alto numero in alimenti pronti al consumo. É inoltre largamente utilizzato come probiotico sia per l
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10280/6075
Autor:
Cocconcelli, Pier Sandro, Daniela BASSI, Fabrizio Cappa, Fontana, Cecilia Alejandra, Gazzola, Simona, Pietta, Ester, Edoardo Puglisi
Publikováno v:
Università Cattolica del Sacro Cuore-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6c446c7b9df4d56a4aa112a2f7e30b4a
http://hdl.handle.net/10807/64837
http://hdl.handle.net/10807/64837
Autor:
Cocconcelli, Pier Sandro, Daniela BASSI, Fabrizio Cappa, Fontana, Cecilia Alejandra, Gazzola, Simona, Pietta, Ester, Edoardo Puglisi
Publikováno v:
Università Cattolica del Sacro Cuore-IRIS
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::02bd0223e9b619e3f56f6a2159c822e1
http://hdl.handle.net/10807/62266
http://hdl.handle.net/10807/62266
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pietta, Ester, Montealegre, Maria Camila, Roh, Jung Hyeob, Cocconcelli, Pier Sandro, Murray, Barbara E.
Publikováno v:
Antimicrobial Agents and Chemotherapy; September 2014, Vol. 58 Issue: 11 p6978-6981, 4p