Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"Pietrysiak A"'
Autor:
Pietrysiak, Ewa, Zak, Angelika, Ikuse, Marina, Nalbandian, Elizabeth, Kloepfer, Ivy, Hoang, Luuvan, Vincent, Marc, Jeganathan, Brasathe, Ganjyal, Girish M.
Publikováno v:
In Food Research International November 2024 195
Autor:
Gu, Kejia, Sekhon, Amninder Singh, Richter, Jana Katharina, Yang, Yaeseol, Pietrysiak, Ewa, Michael, Minto, Ganjyal, Girish M.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 May 2022 368
Autor:
Kowalski, Ryan J., Dangi, Arjun, Gu, Bon-Jae, Pietrysiak, Ewa, Dhumal, Gaurav, Hause, Jacob P., Kerr, Christopher, Campbell, Henry, Ganjyal, Girish M.
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research September 2021 5
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering August 2021 303
Autor:
Ryan J. Kowalski, Arjun Dangi, Bon-Jae Gu, Ewa Pietrysiak, Gaurav Dhumal, Jacob P. Hause, Christopher Kerr, Henry Campbell, Girish M. Ganjyal
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 5, Iss , Pp 100178- (2021)
Two soft white varieties of waxy wheat flours, Waxy Penawawa and Waxy Alpowa, were extruded with different moisture contents (MC), screw speeds (SS), temperatures, and screw profiles (SPs) to identify differences in their extrusion characteristics. A
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/addfc7eb690c40d9a31e5ddd24603cb1
Autor:
Pietrysiak, Ewa, Ganjyal, Girish M.
Publikováno v:
In Food Control October 2018 92:362-369
Autor:
Jana K. Richter, Ewa Pietrysiak, Pichmony Ek, Debomitra Dey, Bon‐Jae Gu, Marina Ikuse, Elizabeth Nalbandian, Angelika Żak, Girish M. Ganjyal
Publikováno v:
Journal of Food Science. 87:5349-5362
Ten novel breeding lines of quinoa (Chenopodium quinoa Willd) suitable to be grown in the Pacific Northwest of the United States were developed and utilized for extrusion processing. Understanding how a particular breeding line performs during food p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of food scienceREFERENCES. 87(12)
Ten advanced breeding lines of quinoa were evaluated for their physicochemical and functional characteristics. These novel breeding lines were used in two model foods, including cookies and cooked grains, to understand the influence of their characte