Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Pietruk, Konrad"'
Publikováno v:
In Food Control October 2024 164
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sartini, Irene, Łebkowska-Wieruszewska, Beata, Gajda, Anna, Pietruk, Konrad, Gbylik-Sikorska, Małgorzata, Lisowski, Andrzej, Kim, Tae Won, Poapolathep, Amnart, Giorgi, Mario
Publikováno v:
In Research in Veterinary Science May 2022 144:11-17
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 63, Iss 3, Pp 433-438 (2019)
Some azo dyes, including Sudans I–IV and Para Red, are genotoxic and may be biotransformed to cancerogenic aromatic amines. They are banned as food and feed additives, but their presence has been detected in food. Aromatic amines are also considere
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/26c2cd1fd09d453282807cfe1630cec4
Autor:
Piątkowska Marta, Jedziniak Piotr, Olejnik Małgorzata, Pietruk Konrad, Żmudzki Jan, Posyniak Andrzej
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 61, Iss 3, Pp 299-305 (2017)
Introduction: The paper presents the method of simultaneous determination of 10 illegal azo dyes in feed by ultra-high performance liquid chromatography coupled with tandem mass spectrometry technique. Material and Methods: The dyes were extracted wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/138262f11cf44ba2aff5c16e26a96625
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Aug2018, Vol. 35 Issue 8, p1508-1518. 11p. 3 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jedziniak, Piotr1 (AUTHOR) jedzi@piwet.pulawy.pl, Pietruk, Konrad1 (AUTHOR), Śledzińska, Edyta1 (AUTHOR), Olejnik, Małgorzata1 (AUTHOR), Szprengier-Juszkiewicz, Teresa1 (AUTHOR), Żmudzki, Jan1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Jun2013, Vol. 30 Issue 6, p977-982. 6p. 2 Charts, 2 Graphs.