Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Pietroasa winery"'
Autor:
Corina Dumitrache, Mihaela Violeta Ghica, Mihai Frîncu, Iuliana Diana Bărbulescu, Mihaela Begea, Camelia Filofteia Diguță, Cornel Baniță, Valeriu V. Cotea, Florentina Israel-Roming, Răzvan Ionuț Teodorescu
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 8, p 413 (2024)
This study presents the behavior of the identified yeast strain S. cerevisiae, isolated from Busuioacă de Bohotin grapes from the Pietroasa winery, during the process of fermentation to obtain dry active yeast biomass for the winemaking process. In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/abe2b05264ee4486a0f217402018220a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.