Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Pietricola, Chiara"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lončar, Jelena, Parroni, Alessia, Cescutti, Paola, Rizzo, Roberto, Scarpari, Marzia, Pietricola, Chiara, Reverberi, Massimo, Zjalić, Slaven, Fanelli, Corrado
Food and feed safety, due to their direct influence on human health, becomes every day the more and more important issue. The awareness that different chemicals, largely used in agriculture to control pests, could present both environmental problems
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::ff343bd4339ccd1465eb609b82bd8de6
https://www.bib.irb.hr/1132102
https://www.bib.irb.hr/1132102
Autor:
Lončar, Jelena, Parroni, Alessia, Cescutti, Paola, Rizzo, Roberto, Scarpari, Marzia, Pietricola, Chiara, Reverberi, Massimo, Zjalić, Slaven, Fanelli, Corrado
Mycotoxins are secondary metabolites produced by fungi toxic for humans and animals. Due to their toxicity, the legislations of almost all the countries have limited the concentration of most important mycotoxins in food and feed commodities. The awa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::486ee6a84adc406dd613c0a32f286497
https://www.bib.irb.hr/1132544
https://www.bib.irb.hr/1132544
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Scarpari, Marzia, Bello, Cristiano, Pietricola, Chiara, Zaccaria, Marco, Reverberi, Massimo, Serranti, Silvia, Bonifazi, R., Fabbri, Anna Adele, Fanelli, Corrado
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::a5315110837480e4583aff112d7719f9
http://hdl.handle.net/11573/543740
http://hdl.handle.net/11573/543740
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Valeria Scala, Massimo Reverberi, Maria Rosaria Ricciardi, Roberto Licchetta, Roberto Rizzo, Paola Cescutti, Corrado Fanelli, Marzia Scarpari, Alessia Parroni, Slaven Zjalic, Simone Mirabilii, Chiara Pietricola, Aris Sveronis, Agostino Tafuri, Vittoria Maresca
Publikováno v:
PLoS ONE
PLoS ONE, Vol 12, Iss 8, p e0171412 (2017)
PLoS ONE, Vol 12, Iss 8, p e0171412 (2017)
Mushrooms represent a formidable source of bioactive compounds. Some of these may be considered as biological response modifiers ; these include compounds with a specific biological function: antibiotics (e.g. plectasin), immune system stimulator (e,