Zobrazeno 1 - 10
of 46
pro vyhledávání: '"Pietras-Ożga D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polish Journal of Veterinary Sciences; 2024, Vol. 27 Issue 1, p117-125, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pisarek, M., Kalinowski, M., Skrzypczak, M., Mazurek, Ł., Michalak, K., Pietras-Ożga, D., Dokuzeylü, B., Winiarczyk, S., Adaszek, Ł.
Publikováno v:
Polish Journal of Veterinary Sciences; 2023, Vol. 26 Issue 3, p493-496, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andrzejczuk Sylwia, Frend Joanna, Tomczak Malgorzata, Cwiklak Julia, Krakowiak Natalia, Maciocha Magdalena, Pietras-Ozga Dorota, Dluski Dominik Franciszek
Publikováno v:
Current Issues in Pharmacy and Medical Sciences, Vol 36, Iss 3, Pp 180-184 (2023)
The upper respiratory tract, including the nasopharynx, is inhabited by many microbial species. Still, the nasopharyngeal microbiota (or microbiome) of pregnant women is not well understood and may be influenced by a number of factors, including plac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea4a4144410440a7a93041166f098d0d
Autor:
Bochniarz Mariola, Błaszczyk Przemysław, Szczubiał Marek, Vasiu Iosif, Adaszek Łukasz, Michalak Katarzyna, Pietras-Ożga Dorota, Wochnik Marco, Dąbrowski Roman
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 67, Iss 2, Pp 251-257 (2023)
The aim of the study was to analyse the total protein (TP), casein (CAS), lactose (LAC), and fat content of milk from cows with subclinical (SCM) and clinical mastitis (CM) caused by Streptococcus spp.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d6ce162e8f5b4b3088f8e22dccfde6e5
Autor:
Michalak Katarzyna, Winiarczyk Stanisław, Adaszek Łukasz, Kosikowska Urszula, Andrzejczuk Sylwia, Garbacz Katarzyna, Dobrut Anna, Jarosz Łukasz, Czupryna Wiktoria, Pietras-Ożga Dorota
Publikováno v:
Journal of Veterinary Research, Vol 67, Iss 2, Pp 209-218 (2023)
Bioactive proteins and peptides generated from fruit, vegetables, meat or fish have great potential as functional food or substitutes for antibiotics. In recent years it has also been demonstrated that the fungus kingdom could be a source of these co
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba50e7b78e68427796e077370d953bf3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.