Zobrazeno 1 - 10
of 89
pro vyhledávání: '"Piermaría, J."'
Publikováno v:
In Innovative Food Science and Emerging Technologies December 2015 32:193-199
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Piermaría J; Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos(CIDCA), CONICET, Facultad de Ciencias Exactas, UNLP, 47 y 116, La Plata, Argentina., Bengoechea C; Departamento de Ingeniería Química, Universidad de Sevilla, Facultad de Química, Calle Profesor García González 1, 41012 Sevilla, Spain. Electronic address: cbengoechea@us.es., Abraham AG; Centro de Investigación y Desarrollo en Criotecnología de Alimentos(CIDCA), CONICET, Facultad de Ciencias Exactas, UNLP, 47 y 116, La Plata, Argentina; Área Bioquímica y Control de Alimentos, Facultad de Ciencias Exactas, UNLP, 47 y 115, La Plata 1900, Argentina., Guerrero A; Departamento de Ingeniería Química, Universidad de Sevilla, Facultad de Química, Calle Profesor García González 1, 41012 Sevilla, Spain.
Publikováno v:
Carbohydrate polymers [Carbohydr Polym] 2016 Nov 05; Vol. 152, pp. 97-104. Date of Electronic Publication: 2016 Jun 23.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.