Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Piegza Michał"'
Autor:
Ciurko Dominika P., Łaba Wojciech, Piegza Michał, Juszczyk Piotr, Choińska-Pulit Anna, Sobolczyk-Bednarek Justyna
Publikováno v:
Polish Journal of Chemical Technology, Vol 21, Iss 3, Pp 53-59 (2019)
Enzymatic preparation from culture of keratinolytic Bacillus cereus PCM 2849 was applied for hydrolysis of whole chicken feathers, after sulphitolytic pretreatment. This process was optimized using a three-factor Box-Behnken design, where the effect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4d71c96b63fe4415b969ff05e0db44f8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Piegza, Michał1 michal.piegza@upwr.edu.pl, Kancelista, Anna1, Łaba, Wojciech1, Witkowska, Danuta1
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Biotechnologia. 2017, Vol. 16 Issue 1-4, p17-24. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Piegza, Michał1 michal.piegza@up.wroc.pl, Witkowska, Danuta1, Łaba, Wojciech1, Siepka, Ewelina1
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Biotechnologia. 2016, Vol. 15 Issue 2, p31-42. 12p.
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum: Biotechnologia. 2015, Vol. 14 Issue 4, p13-21. 9p.