Zobrazeno 1 - 10
of 68
pro vyhledávání: '"Piednoir, Elodie"'
Autor:
Barbau-piednoir, Elodie1, De Keersmaecker, Sigrid C. J.1, Delvoye, Maud1, Gau, Céline2, Philipp, Patrick2, Roosens, Nancy H.1 Nancy.Roosens@wiv-isp.be
Publikováno v:
BMC Biotechnology. 11/11/2015, Vol. 15, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Barbau-Piednoir, Elodie1, Bertrand, Sophie1, Mahillon, Jacques2, Roosens, Nancy1, Botteldoorn, Nadine1 nadine.botteldoorn@wiv-isp.be
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Nov2013, Vol. 97 Issue 22, p9811-9824. 14p.
Autor:
Barbau-Piednoir, Elodie epiednoir@wiv-isp.be, Botteldoorn, Nadine1 nadine.botteldoorn@wiv-isp.be, Yde, Marc1, Mahillon, Jacques2, Roosens, Nancy1
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. May2013, Vol. 97 Issue 9, p4021-4037. 17p.
Autor:
Triques, Karine1 karine.triques@interieur.gouv.fr, Piednoir, Elodie1 elodie.Piednoir@evry.inra.fr, Dalmais, Marion1 dalmais@evry.inra.fr, Schmidt, Julien1 schmidt@evry.inra.fr, Le Signor, Christine2 lesignor@epoisses.inra.fr, Sharkey, Mark3 mark.sharkey@umassmed.edu, Caboche, Michel1 caboche@evry.inra.fr, Sturbois, Bénédicte1 sturbois@evry.inra.fr, Bendahmane, Abdelhafid1 bendahm@evry.inra.fr
Publikováno v:
BMC Molecular Biology. 2008, Vol. 9, Special section p1-9. 9p. 1 Black and White Photograph, 3 Diagrams, 1 Chart.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Broeders, Sylvia, Fraiture, Marie-Alice, Vandermassen, Els, Delvoye, Maud, Barbau-Piednoir, Elodie, Lievens, Antoon, Roosens, Nancy
Publikováno v:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
Since 2011, a new Commission Regulation (EU/619/2011) defines that laboratories testing for genetically modified organisms (GMO) need to be able to detect also genetically modified (GM) events pending for authorisation. This, in addition to the fact
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______330::384dd2eab056b6564806c47680b5187f
https://hdl.handle.net/1854/LU-6842007
https://hdl.handle.net/1854/LU-6842007
Autor:
Barbau-Piednoir, Elodie, Keersmaecker, Sigrid De, Delvoye, Maud, Gau, Céline, Philipp, Patrick, Roosens, Nancy
Alignment of sequences of PCR fragment containing the “37 bp gap” between Contig00019 and Contig00022 and the B. subtilis subsp. subtilis str. 168 genome sequence [Genbank:CP010052.1]. Alignment of the obtained sequences (“57-scaf19-F3” and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6129d2485869200f9d846d0fd49959f4
Autor:
Barbau-Piednoir, Elodie, Keersmaecker, Sigrid De, Delvoye, Maud, CĂŠline Gau, Philipp, Patrick, Roosens, Nancy
Sequence of B. subtilis subsp. subtilis str. 168 genome sequence [Genbank:CP010052.1] corresponding to the region containing part of Contig00019 and Contig00022. There is a gap of 37 basepairs (uncoloured region in the figure) between Contig00019 (pi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::024237ecfbeddc23dbff297369bb2751
Autor:
Piednoir, Elodie
Foodborne outbreaks are important issues worldwide. Two of the most important foodborne pathogens are Salmonella spp. and Listeria monocytogenes. The reference methods to detect foodborne bacteria are international standard operating procedures, ISO
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1493::c27730972c3b9b41d8b3e59049d54a88
https://hdl.handle.net/2078.1/145711
https://hdl.handle.net/2078.1/145711