Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Piechowiczová, Markéta"'
Autor:
Piechowiczová, Markéta
The goal of theoretical part of this my diploma thesis was to study and find out needs of human organism in all phases of life to amount of nutritions and energy income. Next goal was to describe contents of meat products and determinate benefits and
Externí odkaz:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-427074
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jůzl, Miroslav1 (AUTHOR) miroslav.juzl@mendelu.cz, Piechowiczová, Markéta1 (AUTHOR) xpiechow@node.mendelu.cz, Řehůřková, Kamila1 (AUTHOR) xrehurko@node.mendelu.cz
Publikováno v:
Slovak Journal of Food Sciences / Potravinarstvo. 2019, Vol. 13 Issue 1, p390-395. 6p. 6 Color Photographs, 3 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Popelková, Vendula, Vymazalová, Pavla, Bytešníková, Zuzana, Kočiová, Silvia, Švec, Pavel, Neřádová, Veronika, Piechowiczová, Markéta, Šmerková, Kristýna, Komprda, Tomáš
Publikováno v:
MendelNet 2019 Proceedings of 26th International PhD Students Conference. 2019, p. 612-616.
The aim of this study was develop suitable nanomaterial modified by fish oil using microwave-assisted synthesis. Dietary omega-6 and omega-3 polyunsaturated fatty acids can influence an inflammatory process, as well as they can modulate the inflammat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2852::0776ba4dd693757830835087ffb439b4
https://hdl.handle.net/11012/184132
https://hdl.handle.net/11012/184132
Autor:
Piechowiczová, Markéta
Bachelor thesis Characteristics and methods for determination of vitamins in meat-vegetables purées intended for baby food was focused on acquiring general knowledge about child nutrition, with regard to adequate intake of vitamins in the diet, whic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2186::f72355dc80ed5d29383f72653e1cde90
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-362374
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-362374
Autor:
Šťastník, Ondřej1 ondrej.stastnik@mendelu.cz, Novotný, Jakub1, Roztočilová, Andrea1, Jůzl, Miroslav2, Piechowiczová, Markéta2, Kouřil, Petr3, Satrapová, Silvie4, Lacina, Lubor4, Kalhotka, Libor3, Pavlata, Leoš1, Mrkvicová, Eva1
Publikováno v:
Acta Veterinaria Brno. 2021, Vol. 90 Issue 3, p349-356. 8p.
Autor:
Kiš, Goran, Kos, Ivica, Vnučec, Ivan, Bendelja Ljoljić, Darija, Pećina, Mateja, Bedeković, Dalibor, Janječić, Mihael
It is a commonly accepted prejudice that animal production, the consumption of meat and dairy products, is the greatest cause of global warming, i.e., it has the greatest negative impact on planet Earth, as represented by the ecological unit of carbo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::f359dd1fb1254e251ee76f34af237fc0
https://www.bib.irb.hr/1278971
https://www.bib.irb.hr/1278971