Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Pickled peppers"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 23, Iss , Pp 101594- (2024)
This work aimed to investigate the effect of salt concentration on the quality and microbial community of pickled peppers during fermentation, and the cross-correlation between microorganisms and quality was also revealed. The results showed that 9 v
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8bf737d97d4f4bf3abb70b856d1d96d7
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 16, Pp 312-317 (2023)
The dominant spoilage bacteria in chicken feet with pickled peppers were analyzed by high-throughput sequencing technology and isolated by the traditional culture method to evaluate their spoilage capacity by back inoculation. The results showed that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e2fbcff3dcb14e47b057c79530c60d91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sherman, Gale W.1 (AUTHOR), Jones, Trevelyn E. (AUTHOR), Gale, David (AUTHOR), Suhr, Virginia M. J. (AUTHOR)
Publikováno v:
School Library Journal. Dec88, Vol. 35 Issue 4, p89-90. 2p.
Autor:
Tai Sheng Yeh, Chui-Shiang Chang
Publikováno v:
Journal of Food and Drug Analysis, Vol 22, Iss 3, Pp 318-328 (2014)
The analytical method for sweeteners in various food matrixes is very important for food quality control and regulation enforcement. A simple and rapid method for the simultaneous determination of 10 sweeteners [acesulfame potassium (ACS-K), aspartam
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.