Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"Pickardt Claudia"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids February 2015 44:208-219
Autor:
Pickardt, Claudia, Weisz, Georg M., Eisner, Peter, Kammerer, Dietmar R., Neidhart, Sybille, Carle, Reinhold
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2011 1:1417-1424
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Feb2013, Vol. 36 Issue 1, p18-28. 11p.
Autor:
Muranyi, Isabel, Otto, Clemens, Pickardt, Claudia, Osen, Raffael, Koehler, Peter, Schweiggert, Ute
The technofunctional properties of 2 protein isolates from Lupinus angustifolius L. Vitabor isolated by different procedures were investigated. The lupin protein isolate prepared by aqueous alkaline extraction with subsequent isoelectric precipitatio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______610::f9bb6941182fae8cddfced4ab46d1a76
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/245661
https://publica.fraunhofer.de/handle/publica/245661
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 229:825-831
De-oiled rapeseed is a rich source of proteins and phenolic compounds. The phenolic compounds, namely sinapic acid derivatives (SAD), could occur as free sinapic acid, esterified (as sinapine, the choline ester of sinapic acid) and decarboxylated (as
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.