Zobrazeno 1 - 10
of 308
pro vyhledávání: '"Pichler Anita"'
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 67, Iss 1, Pp 49-58 (2017)
This paper deals with the influence of the addition of sugars (sucrose, fructose and trehalose), modified starches (tapioca or waxy maize starch) and hydrocolloids (karaya or guar gum) on colour and thermal properties of raspberry cream fillings. In
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1787a7c95abd40dbb8311170b4e65c20
Autor:
Ćorković, Ina1 (AUTHOR) ina.corkovic@ptfos.hr, Pichler, Anita1 (AUTHOR) anita.pichler@ptfos.hr, Šimunović, Josip2 (AUTHOR) simun@ncsu.edu, Kopjar, Mirela1 (AUTHOR) mirela.kopjar@ptfos.hr
Publikováno v:
Molecules. Nov2024, Vol. 29 Issue 21, p5074. 35p.
Publikováno v:
In Current Plant Biology December 2021 28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Buljeta, Ivana1 (AUTHOR), Pichler, Anita1 (AUTHOR), Šimunović, Josip2 (AUTHOR), Kopjar, Mirela1 (AUTHOR) mirela.kopjar@ptfos.hr
Publikováno v:
Molecules. Aug2022, Vol. 27 Issue 16, p5069-5069. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Buljeta, Ivana, Jakobek, Lidija, Kenjerić, Daniela, Pichler, Anita, Šimunović, Josip, Kopjar, Mirela
Publikováno v:
Croatian Journal of Food Science & Technology; 2024, Vol. 16 Issue 1, p64-85, 22p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Glasnik Zastite Bilja; 2023, Vol. 46 Issue 6, p104-110, 7p
Autor:
Kopjar, Mirela, Vukoja, Josipa, Buljeta, Ivana, Ćorković, Ina, Pichler, Anita, Šimunović, Josip
Publikováno v:
Polish Journal of Food & Nutrition Sciences; 2023, Vol. 73 Issue 4, p322-331, 10p