Zobrazeno 1 - 10
of 164
pro vyhledávání: '"Pichia fermentans"'
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 2, Pp e24505- (2024)
The last decade has seen increased consumer demand for zero and low-alcohol beverages. Cold-contact fermentation (CCF) in combination with non-Saccharomyces can be an effective method for producing low-alcohol fruit beverages with desirable qualities
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/efe51513cd8d471dbae8950a47711ad4
Autor:
Raffaella Ranieri, Francesco Candeliere, Jaime Moreno-García, Juan Carlos Mauricio, Maddalena Rossi, Stefano Raimondi, Alberto Amaretti
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 12 (2024)
Xylitol is a pentose-polyol widely applied in the food and pharmaceutical industry. It can be produced from lignocellulosic biomass, valorizing second-generation feedstocks. Biotechnological production of xylitol requires scalable solutions suitable
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5eca3c88b4784bb4ad63655e8a08883b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 3, p 303 (2023)
To study the effect of mixed fermentation of non-Saccharomyces strains and Saccharomyces cerevisiae on the aroma quality of ‘Italian Riesling’ wine in the eastern foothill of Helan Mountain and to determine the most optimum process of mixed ferme
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c30cee615624282801f4f8ecf832fe7
Autor:
Ashish A. Prabhu, Ekkarin Bosakornranut, Yassin Amraoui, Deepti Agrawal, Frederic Coulon, Vivekanand Vivekanand, Vijay Kumar Thakur, Vinod Kumar
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 13, Iss 1, Pp 1-15 (2020)
Abstract Background Integrated management of hemicellulosic fraction and its economical transformation to value-added products is the key driver towards sustainable lignocellulosic biorefineries. In this aspect, microbial cell factories are harnessed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52bdba484cd44a31bdbfb82f429185d1
Autor:
Adriane Bianchi Pedroni Medeirosa, Suzan Cristina Rossi, Mário Cesar Jucoski, Walter Martinez, Carlos Ricardo Soccol
Publikováno v:
Dyna, Vol 89, Iss 220 (2022)
Aroma and fragrance compounds have broad applications in the food, cosmetic and pharmaceutical industries. However, these compounds are mainly produced by chemical synthesis. An alternative, sustainable and promising route for the natural production
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/06b37dab37ff49138eeb9762603362a7
Autor:
Rajat Giri, Rakesh Kumar Sharma
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 7, Iss 1, Pp 1-11 (2020)
Abstract The study was designed to evaluate the production of auxin by eukaryotic unicellular organism Pichia fermentans. Different media formulations were used for the production of indole-3-acetic acid (IAA) under broth and submerged conditions. Wh
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d65acded97f4f8f90eda526c5966ae8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.