Zobrazeno 1 - 10
of 136
pro vyhledávání: '"Picascia S"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mandile, R.1, Picascia, S.2, Parrella, C.1, Camarca, A.3, Gobbetti, M.4, Greco, L.1,5, Troncone, R.1,5, Gianfrani, C.2,5 c.gianfrani@ibp.cnr.it, Auricchio, R.1,5
Publikováno v:
Alimentary Pharmacology & Therapeutics. Aug2017, Vol. 46 Issue 4, p440-446. 7p. 1 Chart, 3 Graphs.
Autor:
Cattani Mottes, M., Gianfrani, C., Mottola, I., Zuliani, V., Adamo, A., Krampera, M., Vitale, S., Picascia, S., Del Pozzo, G., Frulloni, L., Ciccocioppo, R.
Publikováno v:
Digestive & Liver Disease; 2024 Supplement 2, Vol. 56, pS107-S107, 1p
Autor:
Gianfrani C, Mamone G, la Gatta B, Camarca A, Di Stasio L, Maurano F, Picascia S, Capozzi V, Perna G, Picariello G, Di Luccia A
Publikováno v:
Food and chemical toxicology 101 (2017): 105–113. doi:10.1016/j.fct.2017.01.010.
info:cnr-pdr/source/autori:Gianfrani C, Mamone G, la Gatta B, Camarca A, Di Stasio L, Maurano F, Picascia S, Capozzi V, Perna G, Picariello G, Di Luccia A/titolo:Microwave-based treatments of wheat kernels do not abolish gluten epitopes implicated in celiac disease/doi:10.1016%2Fj.fct.2017.01.010./rivista:Food and chemical toxicology/anno:2017/pagina_da:105/pagina_a:113/intervallo_pagine:105–113/volume:101
info:cnr-pdr/source/autori:Gianfrani C, Mamone G, la Gatta B, Camarca A, Di Stasio L, Maurano F, Picascia S, Capozzi V, Perna G, Picariello G, Di Luccia A/titolo:Microwave-based treatments of wheat kernels do not abolish gluten epitopes implicated in celiac disease/doi:10.1016%2Fj.fct.2017.01.010./rivista:Food and chemical toxicology/anno:2017/pagina_da:105/pagina_a:113/intervallo_pagine:105–113/volume:101
Microwave based treatment (MWT) of wet wheat kernels induced a striking reduction of gluten, up to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::7261d3664773e36f6b2f354accfffa7c
http://www.cnr.it/prodotto/i/364690
http://www.cnr.it/prodotto/i/364690
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Consalvo, D., Granata, R., De Leone, A., Pietrini, L., Orsini, L., Menchise, A., Martino, R., Amitrano, L., Guardascione, M., Bennato, R., Picascia, S., Lombardi, G., Manguso, F., Riccio, E.
Publikováno v:
In Digestive and Liver Disease 25 March 2019 51 Supplement 2:e155-e155
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.