Zobrazeno 1 - 10
of 48
pro vyhledávání: '"Pica, Valentina"'
Autor:
Portmann, Reto, Jiménez-Barrios, Pablo, Jardin, Julien, Abbühl, Lychou, Barile, Daniela, Danielsen, Marianne, Huang, Yu-Ping, Dalsgaard, Trine Kastrup, Miralles, Beatriz, Briard-Bion, Valérie, Cattaneo, Stefano, Chambon, Christophe, Cudennec, Benoit, De Noni, Ivano, Deracinois, Barbara, Dupont, Didier, Duval, Angéline, Flahaut, Christophe, López-Nicolás, Rubén, Nehir El, Sedef, Pica, Valentina, Santé-Lhoutellier, Véronique, Stuknytė, Milda, Theron, Laetitia, Sayd, Thierry, Recio, Isidra, Egger, Lotti
Publikováno v:
In Food Research International July 2023 169
Autor:
Bottani, Michela, Cattaneo, Stefano, Pica, Valentina, Stuknytė, Milda, De Noni, Ivano, Ferraretto, Anita
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods January 2020 64
Autor:
Massarotti, Claudia1 (AUTHOR), La Pica, Valentina1 (AUTHOR), Sozzi, Fausta2 (AUTHOR), Scaruffi, Paola2 (AUTHOR), Remorgida, Valentino1 (AUTHOR), Anserini, Paola2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Gynecological Endocrinology. Dec2020, Vol. 36 Issue 12, p1074-1078. 5p.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2021 362
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2022, Vol. 62 Issue 17, p4821-4831, 11p
Publikováno v:
Science and Digital Technology for Cultural Heritage ISBN: 9780429345470
Conserving the beauty and the identity value of small historical centers of the zones in condition of marginality, together with guaranteeing their good-quality livelihood is one of the main challenges of urban planning nowadays. New instruments that
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6d11a0ece7ec3e9d4a77fdda9238c95f
https://doi.org/10.1201/9780429345470-33
https://doi.org/10.1201/9780429345470-33
Autor:
Bottani, Michela, Cattaneo, Stefano, Pica, Valentina, Stuknyte, Milda, Gomarasca, Marta, Lombardi, Giovanni, Banfi, Giuseppe, De Noni, Ivano, Ferraretto, Anita
Infant biscuits (IBs) are part of complementary feeding from weaning up to the age of five years. They normally contain bovine milk proteins, which can influence bone development. This potential effect was investigated using experimental baked IBs, w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::f0a24a383455daa54d3eb3d28d6de2a2
https://zenodo.org/record/5220480
https://zenodo.org/record/5220480
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.