Zobrazeno 1 - 10
of 390
pro vyhledávání: '"Phytoglycogen"'
Autor:
Qiang CHEN, Lu WANG, Zhengrong XU, Jinchao LUO, Qianqian DENG, Yuting FANG, Conghu LI, Xu CHENG
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 19, Pp 177-186 (2024)
The optimal extraction process of phytoglycogen (PG) from sweet corn by ultrasound-assisted method was studied, and the physicochemical properties and biological activities of PG were evaluated in this paper. The effects of solid-liquid ratio, ultras
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59facc1a31b3424dbc5ea018efd5acaf
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 3, Pp 285-294 (2024)
Phytoglycogen (PG), a carbohydrate polymer extracted from sugar-containing mutant seeds of plants, is a natural dendrimer-like glucan nanoparticle with high safety. The highly branched structure of phytoglycogen that is externally compact and interna
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/82d623a98dae489d82f42826e9209231
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Immunology, Vol 13 (2022)
Nanoparticles (NPs) are increasingly used as efficient vaccine antigen-delivery platforms and vaccine adjuvants. Alpha (α)-D-glucans are polysaccharide polymers found in plants, animals, and microbes. Phytoglycogen (PG) is a densely branched dendrim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a913f37f8474bb4b61ef7b5a4aa17c2
Publikováno v:
International Journal of Nanomedicine, Vol Volume 15, Pp 10469-10479 (2020)
Tamiru N Alkie,1 Jondavid de Jong,1,2 Emily Moore,2 Stephanie J DeWitte-Orr1 1Department of Health Sciences, Wilfrid Laurier University, Waterloo, ON N2L 3C5, Canada; 2Glysantis Inc, Guelph, ON N1C 0A1, CanadaCorrespondence: Stephanie J DeWitte-OrrDe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1aa8519d5147439584a9a7167f107271
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tatjana Ledenčan, Daniela Horvat, Sanja Špoljarić Marković, Zlatko Svečnjak, Antun Jambrović, Domagoj Šimić
Publikováno v:
Agronomy, Vol 12, Iss 5, p 1224 (2022)
In order to achieve a high-quality product, sweet corn should be harvested at the optimal stage of maturity. The taste of sweet corn depends largely on the kernel moisture (KM) and total sugars (TS) content while its health properties are attributed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3bcf89d90be94299aff2224917df608a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.