Zobrazeno 1 - 10
of 176
pro vyhledávání: '"Physicochemical Attributes"'
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 110, Iss , Pp 107028- (2024)
This study evaluated the quality attributes of tomato sour soup marinade and investigated the effects of ultrasound-assisted marination on the physicochemical properties, microstructure, texture, sensory quality, and flavour profile of beef. The resu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f18c8a4dea254fd391b20730c09bdea8
Publikováno v:
Micro and Nano Engineering, Vol 23, Iss , Pp 100261- (2024)
Over the past few years, water quality monitoring has swiftly emerged as a thrust area for most of the developing nations. Despite its renewable essence, incessant industrialization and urbanization have depleted the natural water resources, culminat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/27f65b4665114b8c97bdf69d0680d610
Autor:
Mojdeh Asadi, Mahmood Ghasemnezhad, Adel Bakhshipour, Jamal-Ali Olfati, Mohammad Hossein Mirjalili
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-20 (2024)
Abstract The ability of a data fusion system composed of a computer vision system (CVS) and an electronic nose (e-nose) was evaluated to predict key physiochemical attributes and distinguish red-fleshed kiwifruit produced in three distinct regions in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f671fd6db134884973b3bd8c3f1d8fd
Autor:
Hadis Rostamabadi, Ilkem Demirkesen, Bengi Hakgüder Taze, Asli Can Karaca, Mehvish Habib, Kulsum Jan, Khalid Bashir, Monica R. Nemțanu, Rosana Colussi, Seid Reza Falsafi
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 19, Iss , Pp 100771- (2023)
Challenges for the food/non-food applications of starch mostly arise from its low stability against severe processing conditions (i.e. elevated temperatures, pH variations, intense shear forces), inordinate retrogradability, as well as restricted app
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/07a5dbf51fce4fa5bb15124353bfcd8d
Publikováno v:
Ciência e Agrotecnologia, Vol 47 (2023)
ABSTRACT One of the main, most effective and economical techniques used in the preservation of fresh fruits is the edible coatings. We applied 0.53% and 2.52% avocado oil coatings to ‘Tommy Atkins’ mangoes at ripening stage 2. The treatment contr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa2003be17ec4292ab393641626bdfc1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.