Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Physicochemical/functional properties"'
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 2, Pp 100200- (2022)
The possibility of using a sublethal moderate pressure11 Moderate pressure (MP).(MP) pre-treatment followed by a shorter and so gentler thermal pasteurization22 Thermal Pasteurization (TP). (TP), (MP-TP), was assessed, as an alternative to commercial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/835aea9dda0845fbaddb57b07b62a361
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brou, Rosine Mihia, Faulet, Betty Meuwiah, Gbocho Serge Elvis Ekissi, Kon?, Thierry Martial Fankroma, Kouam, Patrice Lucien
The heart of the oil palm tree (Elaeis guineensis Jacq.) is a vegetable, very little consumed in C?te d\'Ivoire and unknown to the population. The aim of this study is to evaluate its nutritional potential in order to contribute to a wide consumption
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0984b2b359c7a67d4405955776c2d72d