Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Physico-chemical and sensory properties"'
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja
Volume 42
Issue 4
Volume 42
Issue 4
Cilj ovog istraživanja bio je ispitati fizikalno-kemijska i senzorska svojstva plodova više sorti kupina, jagoda, malina i borovnica uzgojenih u neposrednoj okolici Zagreba tijekom 7 dana skladištenja pri 4 °C u svrhu boljeg poznavanja svojstava
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::846b2870a48e2dd849b904520e02eecd
https://doi.org/10.31727/gzb.42.4.9
https://doi.org/10.31727/gzb.42.4.9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology v.16 n.4 2013
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 16, Issue: 4, Pages: 273-277, Published: DEC 2013
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 16, Iss 4, Pp 273-277 (2013)
Brazilian Journal of Food Technology
Instituto de Tecnologia de Alimentos (ITAL)
instacron:ITAL
Brazilian Journal of Food Technology, Volume: 16, Issue: 4, Pages: 273-277, Published: DEC 2013
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 16, Iss 4, Pp 273-277 (2013)
Se aplicó el campo magnético estático a la cerveza de alta gravedad en tres etapas distintas del proceso, a partir de un diseño multifactorial D-óptimo de tres factores (intensidad de corriente, tiempo de residencia y tipo de cerveza). Se determ
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nigerian Food Journal; Vol 24, No 1 (2006); 42-49
No Abstract. Nigerian Food Journal Vol. 24(1) 2006: 42-49
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.