Zobrazeno 1 - 10
of 191
pro vyhledávání: '"Physical-chemical analysis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šaraba Vladimir, Dragišić Veselin, Janakiev Tamara, Obradović Vesna, Ćopić Milica, Knežević Branislav, Dimkić Ivica
Publikováno v:
Archives of Biological Sciences, Vol 74, Iss 1, Pp 67-79 (2022)
Bacterial metabarcoding analysis by 16S rDNA of five occurrences of mineral waters in Serbia (Torda, Slankamen Banja, Lomnički Kiseljak, Velika Vrbnica and Obrenovačka Banja) indicated the presence of a high percentage of the Proteobacteria phylum,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d78bcc54d755457baabd649a15512909
Publikováno v:
Micromachines, Vol 14, Iss 10, p 1819 (2023)
This study presents a comprehensive literature review that investigates the distinctions between true and false cinnamon. Given the intricate compositions of essential oils (EOs), various discrimination approaches were explored to ensure quality, saf
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/841acaa2498a4ed8b7d7be64dcdd7a33
Autor:
V. A. Kozlov, O. A. Shapchenkova, S. R. Loskutov, M. A. Plyashechnik, A. A. Aniskina, G. V. Permyakova, Y. A. Neronova
Publikováno v:
Сибирский лесной журнал, Vol 6, Iss 5, Pp 99-108 (2019)
The wood of Scots pine after 100–600-year exposure to anaerobic conditions was studied. The samples were taken from the soil during archaeological excavations in the city of Veliky Novgorod. It has been established that the destruction of the secon
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/094055a5acf2431e8140fab6ac1205a5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Foram analisadas 3 amostras de marcas diferentes de mel, as quais foram adquiridas no comércio varejista da cidade de Feira de Santana-BA. As amostras foram pesadas em balança analítica e, em seguida, foram analisados o pH, a acidez titulável e a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::051f1a6accb921f730822ee38e8cce20
Publikováno v:
Zaštita Materijala, Vol 57, Iss 3, Pp 412-417 (2016)
According to scientific community and professional specialists, urging necessity to increase capacity of sources of energy can be partially achieved by using biomass as a raw material. This approach is justified by both economic and ecological reason
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fee38eb015f447b68c1b291cff3509dd
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 43, Article number: e83222, Published: 16 JAN 2023
The onion bulbs’ post-harvest quality is essential for good commercialization; the longest storage time is critical to the producer in choosing the cultivar. Thus, this work aimed to evaluate the post-harvest quality of onion bulbs under storage pe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.