Zobrazeno 1 - 10
of 13 101
pro vyhledávání: '"Physical chemical parameters"'
Autor:
Queiroz, Ronialison Fernandes, Oster, Andréia Hansen, de Oliveira Silva, Ebenézer, Aroucha, Edna Maria Mendes
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences, India Section B; Nov2024, Vol. 94 Issue 5, p949-958, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhang, Hekai, Chen, Yutao, Liu, Yalan, Bowden, John A., Tolaymat, Thabet M., Townsend, Timothy G., Solo-Gabriele, Helena M.
Publikováno v:
In Chemosphere July 2023 329
Publikováno v:
In Chemosphere February 2023 314
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Feitosa, Bruno Fonsêca, de Oliveira, Emanuel Neto Alves, de Freitas, Francisco Bruno Ferreira, de Oliveira Neto, Juvêncio Olegário, Feitosa, Regilane Marques, Santos Lima, Thamirys Lorranne, da Silva Medeiros, Maria Lucimar, Feitoza, João Vitor Fonseca, Coutinho, Henrique D.M.
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2022 49
Autor:
Zhang, Hekai, Chen, Yutao, Liu, Yalan, Bowden, John A., Townsend, Timothy G., Solo-Gabriele, Helena M.
Publikováno v:
In Waste Management September 2022 151:49-59
Autor:
Larysa Bal-Prylypko, Svitlana Danylenko, Olena Mykhailova, Liana Nedorizanyuk, Alla Bovkun, Nataliia Slobodyanyuk, Alina Omelian, Anastasiia Ivaniuta
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 18 (2024)
Using the antagonistic competitive interaction of the microbiological cultures has become one of the potential and modern ways to improve the quality of dry-cured meat products. These studies aim to substantiate the use of the starter cultures for pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ed9297981554777ab04383bd4f9c700