Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"Phyla scaberrima"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Neyder Contreras-Puentes, Manuel Salas-Moreno, Lina Mosquera-Chaverra, Leonomir Córdoba-Tovar, Antistio Alviz-Amador
Publikováno v:
Journal of Pharmacy & Pharmacognosy Research, Vol 10, Iss 3, Pp 469-485 (2022)
Context: COVID-19 is a pandemic that has affected the entire population, characterized by multisystemic involvement. With around 130 million cases of infection and more than 2.5 million deaths globally. However, the development of a low-efficacy trea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c61f1eaba7444c09a388354eb0d1476
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Medical and Clinical Chemistry. :63-67
Вступ. Phyla scaberrima (Juss. ex Pers.) Moldenke (ліпія солодка (Lippia dulcis Trevir.)) з родини вербенові (Verbenaceae) – багаторічна трав’яниста рослина, листки якої ма
Autor:
Jenaro Leocadio Varela-Caselis, Carlos J Castro-Juárez, Ramiro Cruz-Durán, Sergio Alberto Ramirez-Garcia, Edmundo Lozoya-Gloria, Nemesio Villa-Ruano
Publikováno v:
Chemistrybiodiversity. 18(11)
Hernandulcin (HE) is a non-caloric sweetener biosynthezised by the Mexican medicinal plant Phyla scaberrima . Herein we present the results of HE production through cell suspensions of P. scaberrima as well as the influence of pH, temperature, biosyn
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.