Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Phungamngoen, Chanthima"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Detchewa Pakkawat, Pongkanpai Viboon, Maneewong Chutamas, Phungamngoen Chanthima, Moongngarm Anuchita
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 355, p 02010 (2022)
Jasmine rice flour (JMRF) is one of the most popularly consumed rice products in Thailand but applications to prepare gluten-free pasta are limited as JMRF amylose content is low. This research was carried out to develop JMRF suitable for gluten-free
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2db28063c26d4514aa73ee66b123f730
Autor:
Chaiya Dechapon, Phungamngoen Chanthima, Eadmusik Sunee, Sriwichai Wichien, Subcharoen Ekkasit
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 302, p 02005 (2021)
Cordyceps militaris has been treated as a functional food and supplementary food for several years. In recent studies, active components in Cordyceps militaris have received great attention and promoted health. Drying technology is a common method an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc460235b8a84f0a876077b4547ff78d
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 141, p 03002 (2020)
Leafy vegetables exhibit non-uniform surfaces and are structured with interconnected networks of veinlets or wrinkle characteristics, making the quantification of the changes rather difficult. In this study, attempt was made to quantify the surface t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dba6e6e37b58442db68442fbdb6b5cfa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2013 115(2):237-244
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
MATEC Web of Conferences, Vol 62, p 02010 (2016)
Coconut milk is one of the most important protein-rich food sources available today. Separation of an emulsion into an aqueous phase and cream phase is commonly occurred and this leads an unacceptably physical defect of either fresh or processed coco
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74e1c683eb7348fb80dad3af61c33149
Effect of homogenizing pressure and sterilizing condition on quality of canned high fat coconut milk
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2006 73(1):38-44