Zobrazeno 1 - 10
of 304
pro vyhledávání: '"Phosphate anion"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Beilstein Journal of Organic Chemistry, Vol 15, Iss 1, Pp 1304-1312 (2019)
The combination of the trityl cation and a chiral weakly coordinating Fe(III)-based bisphosphate anion was used to develop a new type of a highly active carbocation Lewis acid catalyst. The stereocontrol potential of the chiral tritylium ion pair was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec06f35683bf4906b174970f59b1d3f3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pengfei Ma, Jiangwei Zhu, Xiao Du, Yanyan Yang, Xiaoqiong Hao, Xiaowei An, Xiaogang Hao, Claudia Prestigiacomo
Phosphorus is a non-renewable resource. Supplies are limited and much phosphorus is currently wasted during the production and utilization process, causing concerns about future supplies and widespread environmental problems. To solve these problems,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1b0651190b695963572f5a9ed3078c60
http://hdl.handle.net/10447/565003
http://hdl.handle.net/10447/565003
Publikováno v:
The Chemistry of Wine : From Blossom to Beverage and Beyond, 2018.
Externí odkaz:
https://doi.org/10.1093/oso/9780190687199.003.0015