Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Phloroglucinol aldehyde"'
Autor:
Andrea Matros, Theresa Janson-Schaffer, Gudrun Pahlke, Anne Oertel, Doris Marko, Stephanie Grabher, Hans-Peter Mock, Katarina Ahlberg
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research
Scope Glycosylation is a way to increase structure‐stability of anthocyanins, yet compromises their bioactivity. The study investigates the antioxidant activity of purified cyanidin (Cy)‐based anthocyanins and respective degradation products in C
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a1d0600f5e283f7a85ec9be37fb0c0ef
https://doi.org/10.1002/mnfr.202100229
https://doi.org/10.1002/mnfr.202100229
Autor:
Kathrin Jung, Ulrich Kulozik, Manuel Winter, Ralph Melcher, Karin Schwarz, Elke Richling, Dorothee Rogoll, Dolores Mueller
Publikováno v:
Food Chemistry. 248:217-224
Anthocyanins are flavonoids that have been suggested to provide beneficial health effects. The biological activity of anthocyanins is influenced by their pharmacokinetic properties, but anthocyanins are associated with limited bioavailability in huma
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.