Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Phipps, Patrick M."'
Autor:
Phipps, Patrick M.
Publikováno v:
Plant Physiology, 2005 Apr 01. 137(4), 1354-1362.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4629780
Publikováno v:
Mycologia, 1974 Nov 01. 66(6), 1042-1047.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3758321
Autor:
Linker, H. M., Jordan, David, Baiely, Jack, Herbert, D. Ames Jr., Phipps, Patrick M., Swann, Charles W.
In the competitive global peanut market, you need to lower production costs. At the same time, you also need to keep pesticide residues in peanuts to a minimum; protect rivers, streams, and lakes from runoff; and prevent chemicals from leaching throu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2485::0643005d6f77be8c074395847e973530
https://hdl.handle.net/10919/98910
https://hdl.handle.net/10919/98910
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Sclerotinia minor Jagger is the causal agent of Sclerotinia blight, a highly destructive disease of peanut (Arachis hypogaea). Based on evidence that oxalic acid is involved in the pathogenicity of many Sclerotinia species, our objectives were to rec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid________::6cde655b71bbe1bf60d25113ec12c061
https://europepmc.org/articles/PMC1088326/
https://europepmc.org/articles/PMC1088326/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agricultural & Food Chemistry; 8/6/2014, Vol. 62 Issue 31, p7877-7885, 9p