Zobrazeno 1 - 10
of 171
pro vyhledávání: '"Phillips, Katherine M"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2024 439
Autor:
Phillips, Katherine M.
The effect of a diet including cooked pinto beans on plasma total cholesterol in hamsters was investigated. The legume diet had 8.1% total fiber (1.0% soluble, 7.1% insoluble), all from pinto beans. Animals initially consumed a hypercholesterolemia-i
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/39901
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-10142005-135744/
http://scholar.lib.vt.edu/theses/available/etd-10142005-135744/
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 May 2023 409
Autor:
Pehrsson, Pamela R. *, Roseland, Janet M., Patterson, Kristine Y., Phillips, Katherine M., Spungen, Judith H., Andrews, Karen W., Gusev, Pavel A., Gahche, Jaime J., Haggans, Carol J., Merkel, Joyce M., Ershow, Abby G.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis June 2022 109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2019 84
Autor:
Bianchi, Laurie M., Phillips, Katherine M., McGinty, Ryan C., Ahuja, Jaspreet K., Pehrsson, Pamela R.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2019 271:479-487
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Phillips, Katherine M.1 (AUTHOR) kmpvpi@vt.edu, McGinty, Ryan C.1 (AUTHOR), Couture, Garret2 (AUTHOR), Pehrsson, Pamela R.3 (AUTHOR), McKillop, Kyle3 (AUTHOR), Fukagawa, Naomi K.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 7/8/2021, Vol. 16 Issue 7, p1-21. 21p.