Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"Phetxumphou, Katherine"'
Novel Approaches to Exposure Assessment and Dose Response to Contaminants in Drinking Water and Food
Autor:
Phetxumphou, Katherine
In the fields of water safety, food safety, and public communications, the overarching goal is to improve public health. Thus, this dissertation focuses on risk assessment and applying novel methods for exposure assessments and dose responses to cont
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/94582
Autor:
Phetxumphou, Katherine
Human senses for taste, odor, and visual assessment allow consumers to be selective when it comes to choosing their drinking water. In addition to wanting aesthetically pleasing water to drink, consumers want to know if their water is safe and may ha
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/49260
Publikováno v:
Journal (American Water Works Association), 2017 Nov 01. 109(11), E453-E463.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26653629
Autor:
PHETXUMPHOU, KATHERINE, ROY, SIDDHARTHA, DAVY, BRENDA M., ESTABROOKS, PAUL, YOU, WEN, ANDREA, M., DIETRICH, M.
Publikováno v:
Opflow, 2017 Feb 01. 43(2), 24-26.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90004274
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Water Research 1 December 2014 66:63-74
Autor:
Phetxumphou, Katherine1 (AUTHOR), Miller, Greg2 (AUTHOR), Ashmore, P. Layton3 (AUTHOR), Collins, Thomas3 (AUTHOR), Lahne, Jacob1 (AUTHOR) jlahne@vt.edu
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2020, Vol. 126 Issue 2, p194-205. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the American Society of Brewing Chemists; 2023, Vol. 81 Issue 1, p99-108, 10p