Zobrazeno 1 - 10
of 712
pro vyhledávání: '"Phenylthiocarbamide"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients, Vol 16, Iss 9, p 1357 (2024)
Bitterness from phenylthiocarbamide and 6-n-propylthiouracil (PROP) varies with polymorphisms in the TAS2R38 gene. Three SNPs form two common (AVI, PAV) and four rare haplotypes (AAI, AAV, PVI, and PAI). AVI homozygotes exhibit higher detection thres
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9add61574f43430781e58323d74e9ef3
Autor:
Suzuki-Hashido, Nami1,2, Hayakawa, Takashi1,2, Matsui, Atsushi1, Go, Yasuhiro1, Ishimaru, Yoshiro3, Misaka, Takumi3, Abe, Keiko3, Hirai, Hirohisa1, Satta, Yoko4 satta@soken.ac.jp, Imai, Hiroo4 imai.hiroo.5m@kyoto-u.ac.jp
Publikováno v:
PLoS ONE. 7/22/2015, Vol. 10 Issue 7, p1-21. 21p.
Autor:
Filiptsova, O. V.1 philiptsova@yahoo.com, Timoshyna, I. A.2, Kobets, Yu. N.3, Kobets, M. N.3, Burlaka, I. S.1, Hurko, I. A.1
Publikováno v:
Egyptian Journal of Medical Human Genetics. 2015, Vol. 16 Issue 2, p135-139. 5p.
Autor:
Farquhar, Douglas R.1, Kovatch, Kevin J.1, Palmer, James N.1, Shofer, Frances S.2, Adappa, Nithin D.1, Cohen, Noam A.1
Publikováno v:
International Forum of Allergy & Rhinology. Feb2015, Vol. 5 Issue 2, p111-118. 8p.
Publikováno v:
Egyptian Journal of Medical Human Genetics. 2013, Vol. 14 Issue 4, p367-373. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wooding, Stephen P1 swooding@ucmerced.edu
Publikováno v:
Chemical Senses. Sep2018, Vol. 43 Issue 7, p447-450. 4p.
Autor:
Harem Othman Smail
Publikováno v:
AIMS Genetics, Vol 6, Iss 4, Pp 88-97 (2019)
The aims of this review were to understand the roles of bitter taste genes in humans. Some of the peoples have the capacity to taste some chemical substance such as phenylthiocarbamide (PTC) while others cant not based on the dietary hazards and food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1b3c225829341b99d4e1cb983bd4a14
Autor:
Doty, Richard L.1 richard.doty@uphs.upenn.edu, De Fonte, Tatiana Prosini2
Publikováno v:
Chemical Senses. Oct2016, Vol. 41 Issue 8, p685-696. 12p.