Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Phenolics contents"'
Autor:
Muhammad Mehboob Hassan Khan, Niaz Ahmed, Syed Atif Hasan Naqvi, Bashir Ahmad, Khadim Dawar, Ashfaq Ahmad Rahi, Saniha Shoaib, Rahul Datta, Shah Fahad, Asad Syed, Ali H. Bahkali, Subhan Danish
Publikováno v:
Journal of King Saud University: Science, Vol 34, Iss 8, Pp 102280- (2022)
Deficiency of micronutrients is a major hurdle for achieving good quality mango fruit and sustainable optimum yield. High soil pH and phosphorus fertilizers are major causes that restrict the bioavailability of micronutrients, such as zinc (Zn) and b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/19eca6bab55344bf9e788d197ef56901
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 10, Iss 1, Pp 207-214 (2016)
Herbs of Origanum genus are rich in essential oils and contain large amounts of phenols, lipids, fatty acids, flavonoids and anthocyanins. Antioxidant activity of these herbs depends on many factors, including the type herbs, post-harvest processing
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0d75b75f5a74fd996ec896c265bec2e
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 9, Iss 1, Pp 252-257 (2015)
Antioxidant activity and total phenolics content of selected fresh and dried herbs from the Lamiaceae family were compared. The analysed herbs included Thymus vulgaris, Origanum vulgare, Satureja hortensis, Origanum majorana, and Origanum heracleotic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f01ab060bff461b9fbd0232caca1b7b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yue Wang, Jing Qian, Jinping Cao, Dengliang Wang, Chunrong Liu, Rongxi Yang, Xian Li, Chongde Sun
Publikováno v:
Molecules, Vol 22, Iss 7, p 1114 (2017)
Citrus (Citrus reticulate Blanco) is one of the most commonly consumed and widely distributed fruit in the world, which is possessing extensive bioactivities. Present study aimed to fully understand the flavonoids compositions, antioxidant capacities
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb50c7f70e794da08b5bd50d71638234
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 10, Iss 1, Pp 207-214 (2016)
Herbs of Origanum genus are rich in essential oils and contain large amounts of phenols, lipids, fatty acids, flavonoids and anthocyanins. Antioxidant activity of these herbs depends on many factors, including the type herbs, post-harvest processing
Autor:
Jinping Cao, Dengliang Wang, Rongxi Yang, Chunrong Liu, Jing Qian, Yue Wang, Xian Li, Chongde Sun
Publikováno v:
Molecules, Vol 22, Iss 7, p 1114 (2017)
Molecules : A Journal of Synthetic Chemistry and Natural Product Chemistry
Molecules; Volume 22; Issue 7; Pages: 1114
Molecules : A Journal of Synthetic Chemistry and Natural Product Chemistry
Molecules; Volume 22; Issue 7; Pages: 1114
Citrus (Citrus reticulate Blanco) is one of the most commonly consumed and widely distributed fruit in the world, which is possessing extensive bioactivities. Present study aimed to fully understand the flavonoids compositions, antioxidant capacities