Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Phenolics and betanins"'
Autor:
Engy Mohsen, Marwa I. Ezzat, Ibrahim E. Sallam, Dalia Zaafar, Aya Y. Gawish, Yasmine H. Ahmed, Ahmed H. Elghandour, Marwa Y. Issa
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-17 (2024)
Abstract Beetroot (Beta vulgaris L.) is globally recognized for its outstanding color and flavor. It has been acknowledged for its therapeutic value since the ancient Romans. It is used to treat cardiovascular disorders. The therapeutic benefits of r
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/daf881651a3848fd9d86bf6f7dbd909d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.