Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Phenolic identification"'
Autor:
Renata Różyło, Ryszard Amarowicz, Michał Adam Janiak, Marek Domin, Igor Różyło, Klaudia Rząd, Arkadiusz Matwijczuk, Robert Rusinek, Marek Gancarz
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 20, p 4931 (2024)
Flower petals, as byproducts, provide significant health benefits and can be used in food production. In this study, the impact of the micronization process using a ball mill on the properties of micronized powders derived from wild rose petals of th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1bfc5ddadd29465885e440e2fa3fb88b
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101233- (2024)
Whole hempseed (WHS), fermented whole hempseed (FWHS), dehulled hempseed (DHS), and fermented dehulled hempseed (FDHS) ethanol extracts were tested for their toxicity and physiological benefits in relation to their phenolic profiles. The safety of al
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49e13c6d33bd4bfc9e2d225e5ae79f98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Renata Różyło, Ryszard Amarowicz, Michał Adam Janiak, Marek Domin, Sławomir Gawłowski, Ryszard Kulig, Grzegorz Łysiak, Klaudia Rząd, Arkadiusz Matwijczuk
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 12, p 4871 (2023)
Red raspberries, which contain a variety of nutrients and phytochemicals that are beneficial for human health, can be utilized as a raw material in the creation of several supplements. This research suggests micronized powder of raspberry pomace prod
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/887bb068b3e84715b064ed31a1dcf6af
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Matwijczuk, Renata Różyło, Ryszard Amarowicz, Michał Adam Janiak, Marek Domin, Sławomir Gawłowski, Ryszard Kulig, Grzegorz Łysiak, Klaudia Rząd, Arkadiusz
Publikováno v:
Molecules; Volume 28; Issue 12; Pages: 4871
Red raspberries, which contain a variety of nutrients and phytochemicals that are beneficial for human health, can be utilized as a raw material in the creation of several supplements. This research suggests micronized powder of raspberry pomace prod
Autor:
Irene Dini, Giulia Graziani, Anna Gaspari, Francesca Luisa Fedele, Andrea Sicari, Francesco Vinale, Pierpaolo Cavallo, Matteo Lorito, Alberto Ritieni
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 10, p 2345 (2020)
The health advantages of extra-virgin olive oil (EVOO) are ascribed mainly to the antioxidant ability of the phenolic compounds. Secoiridoids, hydroxytyrosol, tyrosol, phenolic acid, and flavones, are the main nutraceutical substances of EVOO. Applic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d240e17da8d4d5492f405ffb58698bb
Autor:
Irene Dini, Giulia Graziani, Francesca Luisa Fedele, Andrea Sicari, Francesco Vinale, Luigi Castaldo, Alberto Ritieni
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 9, Iss 4, p 284 (2020)
Olive trees are grown on five continents. Fertilization of fields, pest control management, olive leaves, olive pomaces, and olive mill wastewaters have a substantial environmental impact. It is possible to reduce this problem by using organic produc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5ee42d2bb134b018f703610aeabcb8a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.