Zobrazeno 1 - 10
of 91
pro vyhledávání: '"Phenolic fractions"'
Autor:
Roberto Castro-Muñoz
Publikováno v:
Separations, Vol 11, Iss 2, p 64 (2024)
In new food formulations, carotenoids and phenolic compounds are likely to be the most sought after food ingredients according to their bioactivity, nutraceutical, nutritional value, and compatibility properties once incorporated into food formulatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c41e03aa5db9476c97543c385e1d6520
Autor:
Elsa Díaz-Montes, Roberto Castro-Muñoz
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 1-10 (2022)
Nejayote is recognized as the main by-product resulting from the nixtamalization process of maize kernels, which is categorized as an alkaline residue with a chemical composition based on carbohydrates (37.8–55.7%), fiber (22.8–25.5%), protein (4
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c22a730faf74fd5a9e4da4a81a2172d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Malaria Journal, Vol 20, Iss 1, Pp 1-12 (2021)
Abstract Background Kniphofia foliosa is a flamboyant robust perennial herb which has dense clumps and tick upright rhizomes with leaves at the base. In Ethiopia, it has several vernacular names including Abelbila, Ashenda, Amelmela, Yeznjero Ageda,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e32a642e5974e0cb9ab77f24742f87f
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 13, Iss , Pp 100281- (2022)
In this study, the volatility of three typical wine aromas in model wine was investigated by HS-SPME-GC-MS, NMR, and sensory evaluation as influenced by different concentrations and structural properties of phenolics. Results showed that three phenol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a3441dccc8949f796d5ea641e0a9f3a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roberto Castro-Muñoz, Elsa Díaz-Montes
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss, Pp 1-10 (2022)
Current Research in Food Science
Current Research in Food Science
Nejayote is recognized as the main by-product resulting from the nixtamalization process of maize kernels, which is categorized as an alkaline residue with a chemical composition based on carbohydrates (37.8–55.7%), fiber (22.8–25.5%), protein (4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Draženka Komes, Aleksandra Vojvodić Cebin, Ksenija Marković, Danijela Šeremet, Ivana Žepić, Ana Mandura
Publikováno v:
Hrvatski časopis za prehrambenu tehnologiju, biotehnologiju i nutricionizam
Volume 15
Issue 3-4
Volume 15
Issue 3-4
Ground ivy (Glechoma hederacea L.) has been used for generations in folk medicine to treat various diseases. Up until today, the information about its chemical and bioactive composition is still rather incomplete. The aim of this study was to evaluat
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1f5651458b8982cc410e43fef7076072
https://www.bib.irb.hr/1099519
https://www.bib.irb.hr/1099519
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.