Zobrazeno 1 - 10
of 567
pro vyhledávání: '"Phenolic antioxidant"'
Publikováno v:
Energy Reports, Vol 9, Iss , Pp 159-166 (2023)
Hindered phenolic antioxidants are the most prevalent antioxidants used in crosslinked polyethylene (XLPE) insulating materials of high-voltage (HV) cables. Doping antioxidants is conducive to delaying the low-temperature pre-crosslinking, but decrea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95f2a3465be241209c30c82d29f72722
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rameshkumar Santhanam, Nurul Shahirah Mohd Azam, Ammira Shafiqha Abdul Khadar, Ambrose Louise, Gregory Dominic, Nur Shahida Ahmad Sofian, See Wee Han, Thiruventhan Karunakaran, Thilahgavani Nagappan, Tengku Sifzizul Tengku Muhammad, Sevakumaran Vigneswari
Publikováno v:
Squalen, Vol 17, Iss 2, Pp 85-94 (2022)
Sea cucumber has long been utilized as a treatment for a variety of ailments, including antibacterial, antifungal, immunomodulatory, and wound healing. As for the first time, the extracts of three sea cucumber species’ i.e, Actinopyga lecanora, Hol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef070b409a794cc9aa2c286164199dec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 5, p 2003 (2023)
The various chemicals in industrial wastewater can be beneficial for improving its circularity. If extraction methods are used to capture valuable components from the wastewater and then recirculate them throughout the process, the potential of the w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d0fb895dcb44cdc8d79cb8c4653bc98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chen Son Yue, Wai Lun Hong, Sheri-Ann Shu Wei Tan, Khye Er Loh, Yee Chuan Liew, Rosemary Elizabeth Yap, Zi Yi Chong, Jiong Chen Chai
Publikováno v:
Indonesian Journal of Chemistry, Vol 19, Iss 4, Pp 907-919 (2019)
This study was conducted in order to identify the presence of four synthetic phenolic antioxidants (SPAs): propyl gallate (PG), tert-butylhydroquinone (TBHQ), butylated hydroxyanisole (BHA), and butylated hydroxytoluene (BHT) in various food stuffs t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7e39f8cbeb642959800a276e44ebd7f