Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Phat Le Tan"'
Autor:
Henri Loesel, Navid Shakiba, Soeren Wenck, Phat Le Tan, Tim-Oliver Karstens, Marina Creydt, Stephan Seifert, Thomas Hackl, Markus Fischer
Publikováno v:
Metabolites, Vol 13, Iss 10, p 1031 (2023)
Accelerated storage is routinely used with pharmaceuticals to predict stability and degradation patterns over time. The aim of this is to assess the shelf life and quality under harsher conditions, providing crucial insights into their long-term stab
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/965ca6f1f5cd4441b2b43cc55fb1835a
Autor:
Chat, Ton That, Anh, Le Thi Nhat, Huy, Nguyen Duc, Thi Hoa, Truong, Phat, Le Tan, Bossier, Peter, Manh, Hoang Nghia
Publikováno v:
In Aquaculture Reports June 2024 36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Influence of salt contamination on the rheological and filtration properties of bentonite-based mud.
Autor:
Hai Le, Nam Nguyen, Phat, Le Tan, Phuoc, Tran Huu, Dung, Tran Trung, Quang, Hoang Trong, Tam, Tran Nguyen Thien, Khanh, Do Quang
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth & Environmental Science; 2024, Vol. 1340 Issue 1, p1-8, 8p
Autor:
Henri Lösel, Navid Shakiba, Soeren Wenck, Phat Le Tan, Maike Arndt, Stephan Seifert, Thomas Hackl, Markus Fischer
Publikováno v:
Food Analytical Methods. 15:2847-2857
Near-infrared (NIR) spectroscopy is a proven tool for the determination of food authenticity, mainly because of good classification results and the possibility of industrial use due to its easy and fast application. Since water shows broad absorption
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.