Zobrazeno 1 - 10
of 927
pro vyhledávání: '"Phaseolin"'
Autor:
Carović-Stanko, Klaudija1,2 kcarovic@agr.hr, Maloić, Mario1, Pintar, Jasna3 jpintar@agr.hr, Liber, Zlatko2,4 zliber@botanic.hr, Radosavljević, Ivan2,4 ivanrad@biol.pmf.hr, Bedeković, Dalibor3 dbedekovic@agr.hr, Guberac, Sunčica5 suncica.guberac@pfos.hr, Očić, Vesna6 vocic@agr.hr, Lazarević, Boris7 blazarevic@agr.hr
Publikováno v:
Agrociencia. 5/16/2018, Vol. 52 Issue 4, p523-537. 15p.
Autor:
Naidoo, Kameshnee1, Kumar, Ajit1, Sharma, Vikas1, Permaul, Kugen1, Singh, Suren1 singhs@dut.ac.za
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. 2015, Vol. 53 Issue 2, p146-153. 8p.
Publikováno v:
Plant Biotechnology Journal. Feb2016, Vol. 14 Issue 2, p603-614. 12p.
Autor:
Martina Falcione, Alessandra Renella, Vadym Samukha, Mayra Colardo, Melissa Simiele, Gabriella Stefania Scippa, Marco Segatto, Dalila Trupiano
Publikováno v:
Diversity, Vol 16, Iss 4, p 240 (2024)
Common bean landraces, besides contributing to the preservation of the social and cultural identity of the local communities of the production area, typically display adaptability to adverse agro-climatic conditions. This adapted germplasm is a repos
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/934ca18c4e204d57ab897195402e19cd
Autor:
De La Fuente, Maria1 mfuente@mbg.csic.es, López-Pedrouso, Maria2, Alonso, Jana3, Santalla, Marta1, De Ron, Antonio M.1, Álvarez, Gonzalo2, Zapata, Carlos2
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Jul-Sep2012, Vol. 50 Issue 3, p315-325. 11p.
Autor:
Federico Perozeni, Matteo Pivato, Margherita Angelini, Elisa Maricchiolo, Andrea Pompa, Matteo Ballottari
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 14 (2023)
Microalgae are unicellular photosynthetic organisms that can be grown in artificial systems to capture CO2, release oxygen, use nitrogen- and phosphorus-rich wastes, and produce biomass and bioproducts of interest including edible biomass for space e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77a3a0661db44a24b977c0bef1e07714
Autor:
Kunz, Daniele1, Oliveira, Gabriel B.1, Brascher, Theo C.1, Samuels, Richard I.1, Macedo, Maria Lígia R.1, de Souza, Luiz F.1, Dafré, Alcir L.1, Silva, Carlos P.1 carlos.peres@ufsc.br
Publikováno v:
Comparative Biochemistry & Physiology - Part B: Biochemistry & Molecular Biology. Feb2019, Vol. 228, p34-40. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Universitatis Sapientiae: Agriculture and Environment, Vol 12, Iss 1, Pp 58-69 (2020)
The genetic diversity of common bean accessions were assessed using seed storage protein markers. At regional level, accessions from the two major growing regions showed the highest level of gene diversity (H = 0.322, I = 0.485, and H = 0.312, I = 0.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e96eb208efea462d810559a658d0b905
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.